Werkwijze

Als ondernemer wilt u weten waar u aan toe bent. Daarom werk ik met een duidelijke structuur en vind ik persoonlijk contact belangrijk. Alleen samen kunnen wij de website maken die u voor ogen heeft en aan alle wensen voldoet.

Stap 1 : Kennismaking en voorstel

Wanneer u een afspraak wilt maken plannen we een persoonlijke of telefonische afspraak in waarbij we al u wensen zullen bespreken. Nadat we alle mogelijkheden en het gewenste design hebben besproken zal ik aan de slag gaan om een offerte op te stellen.

Stap 2 : Aanleveren materiaal

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel is het tijd om uw teksten, logo en overig materiaal zoals foto's of social media pagina's aan te leveren.

Stap 3 : Bouwen van conceptpagina

Met behulp van het aangeleverde materiaal zal ik een conceptpagina opzetten. U krijgt de link van deze pagina waardoor u de voortgang in de gaten kunt houden. We blijven contact houden om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Stap 4 : Preview en evaluatie van website

Voordat de website online komt te staan zal ik u vragen om de conceptpagina te testen. U leest alles nog even goed door, kijkt of alles goed werkt en of alles naar wens is. Eventuele correcties of aanvullingen geeft u door.

Stap 5 : Go-live van definitieve website

Nadat ik uw correcties heb doorgevoerd en als u tevreden bent met het resultaat zal de website online komen te staan. Hierbij wordt uw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website gekoppeld en stel ik indien nodig (nieuwe) email adressen in.

Stap 6 : Onderhoud, support en beheer

De website staat online, maar u ontdekt toch nog een foutje? Binnen twee maanden na opleverdatum zal ik kosteloos kleine aanpassingen uitvoeren. Kiest u voor een onderhoudscontract met support en beheer? Dan zijn ook de eerst twee maanden gratis om een goede indicatie te kunnen krijgen van uw benodigdheden, waarna we in overleg een passend contract kunnen opstellen.